[x]
All Deviations

~itusozluk:iconitusozluk:

sanatçı ruhlu yazarlar  
  • 4 Deviations
  • 7 Deviation Comments
  • 103 Deviant Comments
  • 4,974 Pageviews

itü sözlük - avatar yarismasi

Journal Entry: Mon Sep 24, 2007, 6:07 PM
  • Mood: dA Love
:iconitusozluk: avatar yarışmasına resmi olarak ilk katılan yazarımız camel. yaptığı başvuru kabul edildi ve yaptığı avatar görücüye çıktı. eline sağlık diyoruz.

yarışmaya ikinci olarak gönderilen eser yine ~aghbris (camel) tarafından yapıldı. çalışması şurda: [link]

gönderilen üçüncü eser ~K-i-t-i-a-r-a (kitiara uth matar) tarafından yapıldı, çalışması burda: [link]

gönderilen dördüncü eser ~ginaNL (drummy) tarafından yapıldı. şurdan görebiliniz: [link]

:bulletred::bulletred::bulletred::bulletred::bulletred::bulletred::bulletred::bulletred::bulletred:

heyecanla bir etkinlik bekleniyordu, muradımıza erdik...
ilk etkinliğimiz şu paint'te çizilmiş postmodern* avatar'ın değiştirilmesi için yapılacak olan avatar yarışması. Ufak çaplı bu yarışmaya katılım çok basit:

1. 50x50 pixel boyutlarında ve gif, jpeg, png formatlarından her hangi birisine uygun olmak üzere itü sözlük konseptli herhangi bir eser olabilir.

2. eserler, sahiplerinin deviantart hesaplarına yüklenecek, yine deviantart'tan avatarın linki camel'a (~aghbris) deviantart'tan not olarak gönderilecektir. böylece ana jornal içinde avatarların son durumları kolayca izlenebilecektir.

3. eserlerden hangisinin seçileceğine armağan çağlayan yönetimindeki jurimiz karar verecektir. yarışma süresinin bitiminden sonra jurinin başka kimlerden oluştuğu açıklanacaktır.

4. birinci gelen eserin sahibi, ana journal içinde teşekkür mahiyetinde bir yazı ile ifşa edilecek, sözlükte övülecek yağlanacak, çeşitli dev rep gruplarına spam yapılarak kıyak geçilecektir. (gayet teşvik edici oldu galiba)

5. juri üyeleri de yarışmaya katılabilecektir.

6. yarışma 31 ekim 2007 ye kadar devam edecektir. bu süreye kadar gönderilen avatarlar sırayla ~itusozluk hesabında kullanılacaktır.

photoshop, illustrator, freehand, autocad ve fortran bilen tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz. yeni avatarımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

:bulletred::bulletred::bulletred::bulletred::bulletred::bulletred::bulletred::bulletred::bulletred::bulletred:

:bulletblue:İtü Sözlük Deviantart Grubu'na üyelik

1. İtü sözlük hesabını izlemeye alın. (watch this deviant)

2. Sözlükten camel'a buradaki "nick"inizi belirten bir mesaj atın.

3. Keyfinize bakın.. (tepki çekmesin diye üç nokta yapmıyorum)

4. Ayrıca burada sözlük "nick"ini deşifre etmek istemeyenler sözlükten atacakları mesaja bir de bu isteklerine dair bir şeyler eklesinler.

5. Birden fazla deviantart hesabı olanlar yalnızca en sevdikleri hesap ile üye olsunlar.

6. Birden fazla itü sözlük hesabı olanlar tüm hesapları ile kayıt yaptırabilirler, durumu uygun olanlar hemen temasa geçsin!.. ("premium üyelik" verilecektir...)

:bulletblue:Üyeler
64 kişiden fazla olduğumuz için Deviantart rastgele seçtiği bazı avatarların görüntülenmesine izin vermiyor. avatar olmadan da çok monoton görünüyor jurnalimiz. o yüzden böl-parçala-yönet modeline uygun olarak ikiye ayırdık üye listesini.

:bulletred: A-L (L dahil)
:bulletred: M-Z (Z dahil)

. Sıralama deviantart 'nick'lerine göre yapılmıştır.

. Sözlükten mesaj atmasına rağmen burada ismini göremeyen yazarlar telaşa kapılmasınlar. azami gecikme süresi 1 haftadır (yaz tarifesi).

. Bir haftadan uzun bir süre listede adını göremeyen, sözlükten bana mesaj attığından emin olsun, eğer eminse aileme bir taziye mektubu göndersin.

. itusozluk hesabı tarafından takip listesine alınmamış olan varsa ya itusozluk deviantart hesabına not göndersin, ya da sözlükten mesaj atısın. sonra da hatayı affetsin barışalım.

. şu anki avatar için camel'a emeğinden dolayı teşekkürler.

:bulletred:En Son Üye Olan: :icongxix: gxix

b:33
e:47

Devious Information

• Current Age: 4 (buraya numeratör koyamadık)
  • Current Residence: http://www.itusozluk.com
  • Personal Quote: Buralar eskiden dutluktu!

deviantART Notice

[x]

Devious Comments

Hidden By Owner
~pazar-gezmeleri:iconpazar-gezmeleri: Mar 3, 2008, 7:29:29 AMComment hidden by Owner
This comment is hidden and not visible to general public.
~mevsimsizlik:iconmevsimsizlik: Feb 5, 2008, 7:33:37 PM Mood: Excited
sözlük formatına uymak zorunda değiliz di mi?! beni bir stres bastı gene :D

--
sandman dreamer
~etsw:iconetsw: Dec 11, 2007, 6:53:53 PM
:wave:

--
eternal sorrow
~itusozluk:iconitusozluk: Dec 9, 2007, 2:56:21 PM
yönetimde bir süre darbe oldu, camel yönetimi camel'a devretti. o sırada yeni yönetimin uyum süreci falan filan...

ya unutmuşum ben burayı. en kısa zamanda sonlandıracaz bakalım. yılbaşına kadar gideri var. :)
~ginaNL:iconginaNL: Nov 26, 2007, 12:51:46 AM
noldu bu avatar yarışması yav?

--
:evillaugh:
Souls are murderers
~itusozluk:iconitusozluk: Oct 18, 2007, 9:06:44 AM
camel sadece elçi. elçiye zeval olmaz!!!
~sirius35:iconsirius35: Oct 16, 2007, 7:45:12 PM Mood: Neutral
camel kim yahu ben niye ona nickimi söylüyorum gelsin rica etsin düşünürüm belki
Hidden By Owner
~huzunkovankusu:iconhuzunkovankusu: Oct 13, 2007, 1:21:37 PMComment hidden by Owner
Hidden By Owner
~huzunkovankusu:iconhuzunkovankusu: Oct 12, 2007, 1:53:10 PMComment hidden by Owner
~Turk-Groups:iconTurk-Groups: Oct 12, 2007, 3:55:02 AM
Kardeşlik ve güzellikle dolu bir bayram dileğiyle, Bayramınız Kutlu Olsun!

:sun:
:community:

--
:bulletblue: Tüm gruplar burada! :bulletblue:
*ellisandee:iconellisandee: Oct 5, 2007, 3:06:26 AM
:ekud:

--
一は全、全は一
~adreamfortheblind:iconadreamfortheblind: Oct 2, 2007, 11:58:01 AM
:slow:

--
dedi genc kiz ve kosarak uzaklasti.
~Cythorn:iconCythorn: Sep 25, 2007, 10:08:45 AM
selam, sözlük kane ben.

bu da yeni yeni adres.
Hidden By Owner
~turkanime:iconturkanime: Sep 15, 2007, 4:08:01 AMComment hidden by Owner
~spotlis:iconspotlis: Sep 4, 2007, 3:56:20 PM
özel olmak zor zanaat.
~itusozluk:iconitusozluk: Aug 31, 2007, 7:17:19 AM
ne güzel oldu bu avatarlar, renkli renkli. çok güzel :)
~itusozluk:iconitusozluk: Aug 29, 2007, 5:00:04 PM
31 ekim'e kadar devam ediyor. camel açık ara önde gidiyor. son kararı cüri verecek .
olm o değil de kendine bi tane avatar yap da sözlüğe de yap eline değmişken. :)
~LeftEyeNine:iconLeftEyeNine: Aug 29, 2007, 6:48:57 AM
yarışmanın sonuçları noldu genco ?
~itusozluk:iconitusozluk: Aug 29, 2007, 6:27:45 AM
git bakalım. bok var sanki orda! :D
~LeftEyeNine:iconLeftEyeNine: Aug 29, 2007, 1:42:14 AM
HİÇ İYİ ŞEYLER OLMUYOR BURDA !!!!111 NERDE LAN HAVAİ FİŞEKLER, TOPLANTILAR, DAVETLER, GALERİLER, SERGİLER !!!1111

BEN ULUDAĞ SÖZLÜK DEVİANT 'A GİDİYORUM !!!11
~ginaNL:iconginaNL: Aug 27, 2007, 2:58:14 AM
selamlar :wave:

--
:evillaugh:
Souls are murderers
~itusozluk:iconitusozluk: Aug 26, 2007, 6:38:22 AM Mood: Joy
:) 1 seneye yakın hayatını dutluk olarak idame ettirmişti. ben çok iyi hatırlıyorum. çok hızlı büyüdük. güzel bi ortam oldu ama. mutluluk verici