[x]

deviantART

:iconitusozluk:

~itusozluk

sanatçı ruhlu yazarlar
About Me Member Community Addict itusozlukTurkey Recent Activity Deviant for 3 Years
Needs Premium Membership
Statistics 4 Deviations
110 Comments
7,526 Pageviews

itü sözlük deviantart toplulugu

Mon Nov 10, 2008, 1:07 AM
  • Mood: dA Love
:bulletblue:İtü Sözlük Deviantart Grubu'na üyelik

1. İtü sözlük hesabını izlemeye alın. (watch this deviant)

2. Sözlükten camel'a buradaki "nick"inizi belirten bir mesaj atın.

3. Keyfinize bakın.. (tepki çekmesin diye üç nokta yapmıyorum)

4. Ayrıca burada sözlük "nick"ini deşifre etmek istemeyenler sözlükten atacakları mesaja bir de bu isteklerine dair bir şeyler eklesinler.

5. Birden fazla deviantart hesabı olanlar yalnızca en sevdikleri hesap ile üye olsunlar.

6. Birden fazla itü sözlük hesabı olanlar tüm hesapları ile kayıt yaptırabilirler, durumu uygun olanlar hemen temasa geçsin!.. ("premium üyelik" verilecektir...)

:bulletblue:Üyeler
64 kişiden fazla olduğumuz için Deviantart rastgele seçtiği bazı avatarların görüntülenmesine izin vermiyor. avatar olmadan da çok monoton görünüyor jurnalimiz. o yüzden böl-parçala-yönet modeline uygun olarak ikiye ayırdık üye listesini.

:bulletred: A-L (L dahil)
:bulletred: M-Z (Z dahil)

. Sıralama deviantart 'nick'lerine göre yapılmıştır.

. Sözlükten mesaj atmasına rağmen burada ismini göremeyen yazarlar telaşa kapılmasınlar. azami gecikme süresi 1 haftadır (yaz tarifesi).

. Bir haftadan uzun bir süre listede adını göremeyen, sözlükten bana mesaj attığından emin olsun, eğer eminse aileme bir taziye mektubu göndersin.

. itusozluk hesabı tarafından takip listesine alınmamış olan varsa ya itusozluk deviantart hesabına not göndersin, ya da sözlükten mesaj atısın. sonra da hatayı affetsin barışalım.

. şu anki avatar için camel'a emeğinden dolayı teşekkürler.

:bulletred:En Son Üye Olanlar: :iconnihano: elisa day, :iconforbiddendaisy: orchidaceae

b:36
e:48

deviantID

No deviantID yet.

Devious Info

• Current Residence: http://www.itusozluk.com
  • Personal Quote: Buralar eskiden dutluktu!

deviantART Notice

[x]

Comments

:iconorospucocugu:
:hug:

benide alin aranizaaaa XD
olduk mu anlayamadım?:)
açılın pisi geliyor !

:iconlongcatarmplz::iconlongcatheadplz:
:iconblankspaceplz::iconlongcatbodyplz:
:iconblankspaceplz::iconlongcatfeetplz::iconlongcattailplz:

--
everytime someone says they do not believe in fairies, somewhere a fairy drops dead.
:bored:

--
:party: babysmurf has left the building :party:
Hidden by Owner
pazar gezmeleri yoluna devam ediyor. 9 mart 2008 pazar günü istanbul sokaklarında buluşuyoruz

katılmak için curnala mesaj atmanız yeterli [link]

--
pazar gezmeleri : galvanize mobil ekip hell yeahhhhhh
sözlük formatına uymak zorunda değiliz di mi?! beni bir stres bastı gene :D

--
sandman dreamer
:wave:

--
eternal sorrow

Site Map